VELKOMMEN TIL FKP

Pensjonskassen ledes av et styre på 5 medlemmer med personlige vararepresentanter. 3 styremedlemmer med vararepresentanter oppnevnes av bystyret, hvorav minst ett styremedlem med personlig vararepresentant ikke har noen tilknytning til pensjonskassen eller arbeidsgiver, foretak, forening eller annen institusjon med pensjonsordning i pensjonskassen. 2 styremedlemmer med vararepresentanter velges av og blant innskuddspliktige medlemmer og pensjonister i pensjonskassen.

Styret velger selv sin leder og nestleder.

Styremedlemmene velges for samme periode som bystyrets medlemmer og trer i funksjon fra det tidspunkt de er valgt. Gjenvalg kan finne sted.

Styrets sammensetting 2020 - 2023:

Reidar Gausdal – Styreleder

Nina Danielsen – Styrets nestleder

Heidi Nag Flikka – Uvahengig styremedlem

Roar Hansson – Styremedlem (ansatterepresentant)

Anlaug Østreim - Styremeldem (ansatterepresentant)

Varamedlemmer (personlige):

Hanne Risvold (for Reidar Gausdal)

Jan Sigbjørnsen (for Heidi Nag Flikka)

Jan Kåre Hansen (for Nina Danielsen)

Marianne Sigbjørnsen (for Roar Hansson)

Ragnhild Torunn Øysæd (for Anlaug Østreim)